Torsdag den 24. november kan du opleve forfatter, filmanmelder, kulturanalytiker og foredragsholder Iben Albinus Sabroe på Tidens Samling.

”Mad Men som trendsætter – cocktails, sex og selviscenesættelse” – et foredrag som en ekstra dimension til Tidens Samlings særudstilling MAD ABOUT FASHION, – med særlig fokus på den amerikanske TV- serie Mad Men – om hvordan mode, stil og design præger og former vores hverdag og liv.
Få et bud på, hvad der fascinerer så meget ved 1960’erne på film og tv. Kan vi lære noget af Don Draper og seriens banebrydende og stilsikre kvinder? – i en opgangstid, hvor det ikke var politisk ukorrekt at ryge, drikke og ose af sex.

Iben Albinus Sabroe har tidligere været kulturjournalist på Dagbladet Dagen, redaktionschef på Costume og modereporter på Berlingske M/S. Hun har skrevet den anmelderroste bog: “Da Sex and the City ændrede verden”. – En charmerende og oplysende bog om den indflydelse, som serien ”Sex and the City” har haft på kvinder verden over.

Iben Albinus Sabroe skriver også bloggen www.athinglikethat.net om populærkultur og livsstil, optræder jævnligt som ekspert på tv og radio, og arbejder for tiden på en bog om ”Mad Men”.

Torsdag den 24. november kl. 19.00 til 21.00 – dørene åbnes kl. 18.30. Entré kr. 140,-

Tilmelding på Tidens Samling, Odense, telefon 65 91 19 42.

Læs mere på: www.tidenssamling.dk